преди старта..

След като се върнах от Индия реших, че има още много да видя от тази Земя и обмислих как точно да стане това (при положение, че нямам пари). Реших да вървя, да помагам на хората по пътя...докато ме държат краката :) Засега ме държат здраво и ме водят на места за които дори не бях мечтал преди.
Благодаря на всички приятели, помогнали да се екипирам достатъчно за тази експедиция и да мога да показвам на вас с окото на камерата това, което виждам по пътя..
Изказвам огромна благодарност на родителите си за безусловната подкрепа, която ми даряват всеки ден и ме приемат такъв, какъвто съм. 
Сега след като съм на прага на новото пътуване се чувствам великолепно. Явно съм създаден да пътувам, защото това е нещото, което ме прави истински щастлив...да виждам нови планини, гори, животни, хора, селца..да спя на различни места...да опознавам това, което се случва покрай мен от първо лице..това е 'нещото' :)

5 коментара:

  1. Браво момчета продължавайте в същия дух.

    ОтговорИзтриване
  2. Еваларката! Завиждам ви благородно..

    ОтговорИзтриване
  3. На добър час!!!Приятно съм идненадан.Продължавайте.Ще ви четем.d

    ОтговорИзтриване
  4. Ти си истински щастливец, щом си намерил "нещото", което те прави щастлив!

    ОтговорИзтриване
  5. Едва сега те откривам, Евгени! Бързам да изчета всичко написано в хронологичен ред и ти желая попътен вятър в това начинание!
    Емел

    ОтговорИзтриване