за мен

Ентусиазиран пътник, стопаджия и вървящ бекпекър...
Трудно ми е да се опиша просто с думи!
Но все пак :
Дойдох в това тяло на 13 Април 1986 година в градче на име Разград. Израстнах в бедно учителско семейство. Баща ми е поет, а майка ми - проектант. Сестра ми - учител, брат ми - финансист. Обичам ги с цялото си сърце!
Никога не са ме спирали да правя каквото си искам и на 18 годишна възраст прекратих средното си образование в 10 клас и тръгнах да следвам мечтите си. Вярвам, че пътят е най-доброто образование! Стопирам из цяла България от 16 годишен и обичам този начин на придвижване по много причини. Постоянната изненада кой ще ме вземе и къде ще нощувам,  влюбих се в неизвестното, осъзнах, че ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО...! :)
Реших се да пътувам отвъд пределите на нашата родина след невероятния ми престой в село Влахи, Пирин планина. Там научих много, от много мъдри хора - толкова беше и си остава хубаво там, че просто не можех да се върна пак в града и заработя "нормална" работа с нормално работно време. Затова събрах малко екипировка и пари и тръгнах..В обиколката на България преди да напусна пределите и ме качиха на стоп 'случайно' истински български растаман и растаманка - Венци и Мира и великолепната фотографка Лора. Някак си нещата се случиха и не след дълго Лора реши да сподели пътуването по Майката Земя с мен и направи голяма крачка като напусна работа и "нормалния" софийски живот и заедно тръгнахме на 19 Август 2010. Така се роди "Споделянето е Всичко" и толкова ми хареса да пътувам, че вече не бих могъл да се спра. Пътувам по всякакви начини - най-вече пеша и на стоп(не изискват пари) и се наслаждавам на прекрасната Земя, с широка усмивка на лицето...
Приемам всичко като дар и се радвам, че съм тук и сега. Не бих сменил живота си с никой, понеже го живея както си искам!
Харесва ми да спя на различни места, защото Земята е моят дом. Където и да отида не мога да избягам от нашата Майка. Тя ме закриля и чрез водата, която тече от вените и ме захранва с любов всеки ден. Слънцето ми дава сила и звездите ме размечтават за другите/паралелни светове.. Благодарен съм за възможноста да живея в това време!
Боря се срещу системата, която аз наричам Бабилон (Вавилон) и съм твърдо решен да се боря докрай. Вярвам, че за да живеем устойчиво, в хармония трябва да имаме любов към Земята, да не замърсяваме и убиваме всичко по пътя ни, защото виждате ли ние сме Човеци - специални, по-знаещи и по-можещи от другите същества. Аз приемам всички животинки - било то с очи или без за мои братя и сестри. Не убивам и не ям братята си!
През годините обикнах реге музиката, по няколко причини..Любовта и позитивизма, която гласят текстовете на песните, ритъма, който кара тялото ми да се движи и ме прави щастлив без дори да знам защо!
Продължителния бас в ритъма толкова много ми харесва, че се реших да започна да произвеждам или с други думи да свиря на инструмента, създаващ го - а именно Бас китара. След няколко години мечтане намерих начин и си купих втора ръка от приятел.
Толкова съм щастлив от живота си, че виждам щастието във всяко едно същество с което общувам. Усещам универсалната вселенска енергия! :)) Това ме захранва най-много. Обичам всички, защото вярвам, че сме ЕДНО. И винаги ще бъдем. Бъдете благословени братя и сестри по цялата Земя. Аз съм ТИ и ТИ си Аз !

Ще се радвам да отговоря на всеки един въпрос, от всеки един заинтересован...
genatavlahi@gmail.com
genatavlahi - skype
http://www.facebook.com/evgeni.enev.13
http://sharingiseverything.blogspot.com